Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Produkt beskrivelse

2STK Legeret stål hånd manuel dør FN/UNC/UNF/UNEF/UNS 3/8"-16/18/20/24/27/28/32/36/40TPI dør

Specifikationer:

Head diameter: FN/UNC/UNF/UNEF/UNS 3/8"

TPI: 16/18/20/24/27/28/32/36/40

Præcision: klasse H2

ANTAL:2 STK.

Vores vandhaner Fordele: Stor fabrik, TG produktion, kvalitet og Helt nye.Materiale : legering lavet af stål Belægning:hvid UNC dø for threading alle former for opfyldt, als, herunder stål.fuld CNC gøre garanterer Højere nøjagtighed, og mere holdbart

Ansøgning:

velegnet til forarbejdning af jern, stål, kobber og aluminium, die stål.

Dette produkt er godkendt ISO9002 international certificering

Relaterede Produkter:

Vis Produkter

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: gevind unf, case 3 9d, gsm-telefon, tryk på unf, samsung galaxy j5 sm j510f, tasten telefonen, dør fir 3 d, alcatel one touch, klip iphone x, nubien smart ur.

Type die
Specifikation UN/UNC/UNF/UNEF/UNS 3/8"-16/18/20/24/27/28/32/36/40TPI
Materiale Legeret Stål
Item UNC-manuel dør
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke FUDO
Præcision kvalitet H2
Model-Nummer VD-T&D-3/8
ANTAL 2stk
Tråd Retning Højre
Anvendelse for metalforarbejdning
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Antallet af Stykker 2stk

Tilføj en anmeldelse af varen

Gratis forsendelse af 2 STK Legeret stål gjorde FN/UNC/UNF/UNEF/UNS 3/8"-16/18/20/24/27/28/32/36/40TPI manuel dør for DIY gøre tråde

Yderligere oplysninger

Pris:kr43.35

Kategori:Håndværktøj

SKU: w979

Anmeldelser: