Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Funktioner:

1、Høj kvalitet Stof: bomuld, linned indre vandtæt PE belægning vævet, udseendet er en dejlig løve/giraf mønster.Det er miljøvenlig og smagløst, robust og åndbar, med en grippable snor håndtag, der er bekvemt for dig at løfte det op.

2、Holdbar og Vaskbar: Vores lærred hæmme vasketøjskurv er vaskbar, let at rengøre, og kan nemt stå op, når de ikke sætte ting.Det kan foldes sammen, når den ikke er i brug.Det er, hvad der adskiller det fra plastic vasketøjskurve.

3、Multi-purpose: Vores vasketøjskurv kan bruges til at holde bøger og blade, baby butik eller pet legetøj, og gemme nogle tøj og kosmetik, såsom beskidt tøj og håndklæder.Det kan også bruges til at holde nogle kontorartikler, Dvder eller gaver, etc.

4、Bekvemme og Praktiske: Vores lærred opbevaring kurven kan bruges overalt i dit hjem, herunder stue, soveværelse, badeværelse, bryggers, garderobe, børns værelse, og toilet, kan også bruges i børnehaven, kontor, spil værelse og vaskeri.Det vil gemme dine ting og holde dit hjem og kontor er rent og ryddeligt.

5、Fremragende Service: løven hæmme spand størrelse er 13.77*15.74 tommer, og giraf tøjvask kurv størrelse er 15.74*9.44*11.02 tommer, der har en stor kapacitet og kan rumme mange af dine leverancer.

Specifikation:

100% helt ny kvalitet.

Lavet af bomuld og vandtæt PE belægning, slidstærk, miljøvenlig og smagløst.Det er udstyret med et håndtag, nem at fjerne, vaskbar og sammenfoldelig, og har en stor kapacitet.

Kan gemme tøj, legetøj og kosmetik.Det er velegnet til hjemmet eller kontoret.

Parametre (ca.):

Materiale: lærred

størrelse:

Lion: 13.77 * 15.74 tommer

Giraf: 15.74 * 9.44 * 11.02 tommer

vægt:

Lion: 390g

Giraf: 320g

Farve: grå / hvid

Mønster: cloud og løve; stribet giraf

Pakke Inkluderet:

Lærred Broderi Opbevaring Kurv*1

Bemærk:

(1)Konvertering:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 tommer

(2) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger,der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(3) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

Tags: max bomuld, til hjemmet, side lagring, tasker kunstner lærred, ileaf opbevaring, den kinesiske kunstner lærred, ika opbevaring, max storag, fransk kunstner lærred, indretning hjem.

Stil Moderne
Bruger tøj, legetøj og kosmetik
Funktion vaskbar og foldbar
Materiale Lærred

Tilføj en anmeldelse af varen

Multi-purpose Folde Opbevaring Spand Tegnefilm Lærred Broderi Opbevaring Kurv Beskidt Klud Arrangør Egnet til Hjem eller Kontor.

Yderligere oplysninger

Pris:kr44.82

SKU: w942

Anmeldelser: