Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Varm Lynhurtig læs Venligst følgende omhyggeligt, før du køber, Hvis du beslutter dig for at købe varer i vores butik, har du accepteret nedenstående aftale 1. På grund af de forskellige modeller af biler i forskellige lande, bedes du kontakte den handlende til at bekræfte produkter før køb, for at forhindre, at den manglende overensstemmelse mellem produkter og biler. 2. På grund af den brede vifte af auto dele, alle reservedele kan være udsolgt til enhver tid.Kontakt venligst kundeservice, før du køber, og bekræfte købet efter og spurgte, om de varer, der er til rådighed.Hvis varen ikke er tilgængelig, bedes du forstår! 3. Som for fragt indstilling, der er mange former for auto dele.Fragt af hvert produkt er forskellige (fragt beregnes i henhold til størrelse, vægt og volumen af produktet), så den almindelige fragt er indstillet nu.Før du køber, skal du bede kundeservice, hvor meget fragten!Hvis kunden bestiller mere eller mindre fragt, vil vi kontakte dig, bedes du betale fragt, eller ansøge om en refundering af det overskydende fragt!

Tags: campervan udstyr, renere ultrason, campingvogn rv, geely lc panda, rv, kia shuma, campervan, fiberoptiske strip, bil trådløse x6, bil geely gc6.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model Navn Panda
Element Vægt 0.8kg
Spænding 12V

Tilføj en anmeldelse af varen

For Geely LC Tværs GC2-RV GX2 Emgrand Xpandino Panda Pandino GC2 GC5 Geely515 SC5 Bil Høj Bremse Lys Højt bremselys Montage

Yderligere oplysninger

Pris:kr135.44

Kategori:misc

SKU: w931

Anmeldelser: