Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Produkt Navn : cashmere tørklæde

Produkt Størrelse : 220*65cm

Produkt Materiale : 100% cashmere

Prduct Vægt : 100g

Hvorfor Denne scarft er så dyrt ?

Cashmere er et tyndt lag af fine fløjl, der vokser på den ydre hud af geder.Det er dækket i den kolde rødder af geder.Det vokser i den kolde vinter, modstår det kulde, og falder ud efter opvarmning i foråret.Det tilpasser sig naturligt til klimaet, og det er en sjælden særlige animalsk fiber. .Cashmere er meget kostbar, ikke kun på grund af knaphed af produktionen (kun 0,2% af verdens samlede animalske fr produktion), men hvad vigtigere er dets fremragende kvalitet og egenskaber.heransaction, anses det for at være "fibre perle". "Fiber Dronning

1. Vi bruger cashmere af den højeste kvalitet fra det Indre Mongoliet , som handler om 15.5 micron fine og 36-42 mm lange.Cashmere er blødere end almindelig uld ,som otte gange varmere end fåreuld og 33% lettere.

2. Cashmere fibre som er fine i konsistensen, stærk, let og blød .Tøj lavet af cashmere giver fremragende isolering. .

100% cashmere blød som babyhud

1. Dette tørklæde er lavet af ren uld / cashmere og farvet med naturlige vegetabilske farvestoffer.

2. Tørklædet har bestået forskellige sikkerhed inspektioner og kvalitet inspektion

af Staten Kvalitet Tilsyn Afdeling i Kina.

Så, her er ingen skadelige stoffer tilbage i tørklæde , pls ikke vaske tørklæde

igen , Forkert vask metoder resultere i tørklæde skader.

Cashmere tørklæde 1. Når iført cashmere produkter, være omhyggelig med at holde dem rene.Cashmere undertøj bør være forsigtigt slået for at fjerne støv.De cashmere jakke kan være forsigtigt børstet med en blød børste i retning af håret for at fjerne støv.Det kan også forhindre, at græshopper fra at være på lur og ødelægge.Glat.Hertil kommer, cashmere produkter, der skal vaskes i gang. 2. De cashmere produkter, der passerer gennem skal vaskes, stryges, tørres og lagres efter bliver gemt for sæsonen.Dette kan reducere de betingelser og omfanget af skimmelsvamp bladlus aktivitet, og kan også blive steriliseret med insektmiddel. 3. Ved lagring af cashmere produkter, stak dem i en flad position, og ikke hænge dem for at undgå overhængende deformation, og undgå at blande med andre elementer i den samme taske. 4. Den lagrede cashmere produkter bør være beskyttet mod lys for at forhindre falmning.De bør være ventileret, cool, støv, fugt, og ikke udsat for sollys. 5. Cashmere er en naturlig fiber, og indeholder mange naturlige proteiner, så det er let at blive smittet med insekter.For at forhindre dette, tørret cashmere produkter bør tørres og lagres derefter i en ren plastpose og lægges til kamfer.På samme tid, kan du sætte en meldug-bevis, og anti-mide tablet omkring skab for at forhindre cashmere produkter fra at blive våd og mildewed.Men undgå direkte kontakt mellem de anti-caries agent og cashmere sweater.

1. Vores pris er der ikke omfatter den Told, der skal betale for køber .

2. Hvis du ønsker at blande mange forskellige stil tørklæde , er du velkommen contect med os ændre

prisen for dig , tak .

3. Russisk kunde du skrive det fulde navn på www.doggerklubben.dk for , hvis ikke fulde navn , du kan ikke

modtager varen .

Tags: chossette kvinde, vinter, sparsil cashmere tørklæde, mænd tynd hættetrøje, strik mænd sjal, fleece trøje kvinde, kashmir sjal, cashmer tørklæde, løs strikke sjal, design, luksus, tørklæde kvinder.

Køn KVINDER
Stil Mode
Element Type Tørklæder
Materiale Cashmere
Mærke Naizaiga
Tørklæder Type Tørklæde
Navn På Afdeling Voksen
Tørklæder Længde >175 cm
Mønster Type Solid
Model-Nummer M

Tilføj en anmeldelse af varen

Naizaiga cashmere hule ud at strikke vinter-tørklæde forår sommer tyndt sjal damer tøjmærke pashmina ,YR114

Yderligere oplysninger

Pris:kr237.34

Kategori:Tøj Tilbehør

SKU: w894

Anmeldelser: