Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Anti-tyveri Vandhanen Lås Vand Skifte Lås Multi-funktion Vand Tryk på Lås Beskyttende Lås til Værftet Udendørs S7

Beskrivelse:

Materiale: metal

Størrelse: der er vist på billedet

Farve: gul, blå

Vejledning

Det kan nemt installeres på din vandhane inden for få sekunder.Installationen kræver ingen redskaber, super hurtigt-og arbejdsbesparende.

Trin 1: Sæt beskyttelse lås på tryk på for at være beskyttet.

Trin 2: Indsæt strygejern stykke fra den ene side af beskyttelse med lås til den anden side (den strygejern stykke passerer under vandhanen).

Trin 3: Bare låse hængelåsen.

Specifikation:

1. Hane beskyttelse enhed: for at sikre, at den hane og slange bib er beskyttet fra andre skade, uautoriseret brug, manipulation og tyveri af vand.Undgå, at børn leger i vandet.Der er mere magtfulde bruger, lad os arbejde sammen om at udvikle vores egen måde.

2. Multi-purpose beskyttende cover: hertil kommer, at det kan forhindre børn fra at blive våd, og også forhindre kæledyr fra at plaske i vandet.Undgå at spilde vand og taber penge, så vi kan beskytte og beskytte vandressourcerne.

3. Velegnet til mange lejligheder: Velegnet til udendørs vandhaner i boliger og tomme huse, kontorbygninger, skoler, ferie huse, parker, udlejningsejendomme, restauranter, etc.

4. Nemt at beskytte vand kilde: De genanvendelige hane lås er meget let at flytte og installere, og det kan installeres i et par sekunder uden brug af værktøj.At sikre, at den slange, bib, er fri for hærværk, tyveri og vand har aldrig været nemmere.

5. Robust og robust materiale: materiale af vandhanen lock er hårdt stål, som er robust og holdbar, hvilket kan give en effektiv beskyttelse for vores vandhane, der er stærk og værdifulde.Ingen kan åbne eller ødelægge det.Pakken Indeholder:

1 x Anti-tyveri Vandhanen Lås

Tags: sagen samsung galaxy tab s7 plus, f logo, bluetooth-lås, udvides vand fra hanen, udendørs vandhane, tryk på lås, plastic water tap extension, søde vandhanen udvidelse, sagen galaxy tab s7 plus, s7-fanen.

Mærke Furnishard
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Anti-tyveri Vandhanen Lås Vand Skifte Lås Multi-funktion Vand Tryk på Lås Beskyttende Lås til Værftet Udendørs S7

Yderligere oplysninger

Pris:kr56.84

Kategori:misc

SKU: w780

Anmeldelser: