Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Lederen af den skærende Iceblock isbjerget-130(R) v2.0 (under højre rotation) er velegnet til ice klude "isbjerget" i højre rotation med en diameter på 130mm.Hovedet er fremstillet af et holdbart, frost-resistente komposit-materiale, så det kan modstå store belastninger og garanterer et konstant at skære vinkel af knive.

At udstyre skære hovedet af isbryderen isbjerget venstre rotation, to typer af radius knive lavet af høj kvalitet stål er produceret:

-Isbjerget 130 R v2.0 (standard).Knive har en rød stribe på klingen.Knive er kendetegnet ved et aggressivt angreb vinkel, boring høj hastighed og er designet til at bore huller i isen, betinget såkaldt "tør" *.

-Isbjerget 130 R v2.0 (is).Knive har en blå stribe på klingen.Knive er kendetegnet ved en mindre aggressiv vinkel for angreb, medium boring hastighed og er designet til at bore huller i isen, betinget kaldet "våd".Disse knive kan også bruges til boring "tør" ice.

Pakken indeholder:

Skærehoved-1 Stk

Knive "isbjerget 130 R v2.0 våd is" - 1 sæt,

Bolt m5h10 din 6921 - 2 stk.,

Sag-1-Pc.

Elastik for case-2 stk.;

Max-1 Stk,

Instruktion-1 Stk

Tags: harpiks klistermærker tmax, harpiks sten kilde, kraftfuld dune buggy, protector galexi s9, ipad 10 5 2018 sag, ipad 10 5 tilfælde cool, metal vedhæng huller, puslespil i træ diy sjov, stål lineær guides.

Tilføj en anmeldelse af varen

Skærehoved Iceblock isbjerget-130(R) v2.0/v3.0 (højre rotation) samling (radius knive + - sagen)

Yderligere oplysninger

Pris:kr121.09

Kategori:Fiskeri

SKU: w739

Anmeldelser: