Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Laser materiale er en bred vifte af emballage og dekoration materialer, som er fremstillet ved hjælp af laser holografi-teknologi.Laser materiale har special-effekter af lys og blændende, farveskift og farverige.Derfor kombination af laser emballage og varmeoverførsel udskrivning er blevet en særlig heat transfer materiale til beklædning heat transfer industri.Vores materialer er SGS certificeret og kan bæres sikkert.Custom t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, hatte og andet tøj bruge denne professionelle kvalitet heat transfer vinyl; problemfri integration med Silhouette Cameo og Cricut Expression maskiner.

Sikker og miljøvenlig vaskemaskine, Selv efter 50 vask, dit design vil have den samme farve, i modsætning til andre HTV vinyl med fading, afskalning og revner.

Lys og blændende, skifter farve, farverige, med en metallisk struktur, der helt dækker den oprindelige farve tøj.

Behandling hurtigt uden plade gør, at eliminere den tid og omkostninger af plade gør, stå og vente, spare arbejdskraft og materielle ressourcer.

Betyder det ikke at åbne lim under høj og lav temperatur miljø, ikke bryde, og er modstandsdygtige over for ultraviolette stråler og sollys.

De materialer, der anvendes i filmen er alle miljøvenlige materialer.

Produktet anvender miljøvenlige materialer, der er omkostningseffektive, vaskbar, let at skære og affald.

Ved hjælp af importerede silikone lim substrat, kan være placeret, reset, høj temperatur, uden at degumming, uændret.

Dette produkt er egnet til ikonet for produktionen i forskellige klimatiske miljøer, og er meget udbredt i skræddersyet tøj tilpasning.

Specifikation:

Farve: sky blå, rosa guld, rød, guld, sort

Style: 1m, 5m

Materiale: Glitter

Bredde: 30cm

Tykkelse: 16 mm

1. På grund af forskelle i lys og skærm, den farve varen kan være lidt forskellige fra det billede.beder til at være undskyldt.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du køber.

2. På grund af manuel måling, bedes du give en forskel på 1-2mm.

Packing liste:

1 Rulle * heat transfer film

Tags: glas udskriv, printeren textil, tekstil strømmer maskiner, glitter papir roll, inkjet printer, gimbl, denim hjertet, cameo machin, tekstilstof printer, cam sebil.

Materiale pet
Funktion Selvklæbende
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Glitter 1m/5m Rulle Tekstiler Strygejern på Papiret Holdbar Heat Transfer Papir, Inkjet-Printere Kreative T-Shirt Print-Papir Diy

Yderligere oplysninger

Pris:kr52.79

Kategori:Home Decor

SKU: w738

Anmeldelser: