Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Anmeldelse af Spring Festival Ferie

Kære kunder:

Vores Virksomhed vil tage en ferie fra F ebruary 5 til 17 februar!Vi vil begynde den 18 februar.Kundeservice og efter-salg service ikke vil være online i løbet af ferien.Du kan kun placere ordrer, og vi vil sende din pakke, når vi er på arbejde.Vi ønsker jer alle et godt Kinesisk nytår, familiesammenføring, og dine ønsker gå i opfyldelse!

Produkt Indføre

Emne:V-type og papir filter

Størrelse:101V 14.5 L*10H cm

102V 17.5 L*12.5 cm H

Materiale: Original papirmasse uden bleacher

Package: Tykkere skum pakke

Leveringstid: Inden for 3 dage Køber Feedback

Bemærk venligst:

På grund af den nye regel om Rusland posthuset, når tjene en ordre, Rusland kunder er nødt til at skrive det fulde navn (en sunname, et navn og mellemnavn), eller de pakker vil blive sendt tilbage.Ingen fulde navn, vil vi afvise at sende varer ud!Tak!

Forsendelse:

Din ordre vil blive behandlet inden for 3 arbejdsdage efter betaling.Og vi vil uploade tracking nummer for dig.

Kina post, luftpost, Eub, EMS, DHL, Fedex IE er tilgængelige.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer efter sendes ud.Men vi vil spore seneste oplysninger om din ordre og hjælpe dig hele vejen.

Hvis du ikke fik din pakke men leveringstiden er på vej, så spørg os til at udvide den leveringsdato, tak.

Betaling:

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Alle større kreditkort accepteres.

Refundering og retur Politik:

1. Vi garanterer, at alle de varer, vi sælger.Vi vil tilbyde fuld refundering eller sende varer til dig, hvis vi har sendt dig de forkerte varer, eller blev det tabt eller beskadiget under transporten.

2. Alle afkast skal være baseret på beviser (foto).

Feedback:

Som din feedback er meget vigtig for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig ASAP, tak!

Hvis du har nogen utilfredshed, beder vi dig give os en mulighed for at løse problemet, inden de forlader os med en negativ feedback.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen spørgsmål, og vi har til formål at tjene dig bedst!

Firma Oplysninger

Shen zhen Du Lai Fu husstand company limited er en professionel virksomhed.Vi har et kontor i Shenzhen og fabrikken er beliggende i ChaoZhou byen.Vi er specialiseret i engros forskellige typer af porcelæn varer til daglig brug og dekoration håndværk.Vores vigtigste produkter er middag sæt, te sæt, kaffe,frugt skål, tallerken, Europæisk stil vase,badeværelse sæt, væv, kasse,et ur, en bordlampe, osv., herunder elfenben porcelæn, bone kina og franz porcelæn.

Vores firma er etableret en langsigtet,stabil forbindelser med flere forhandlere og agenter.Vi tilbyder forskellige former for varer og priserne er rimelige.Vores produkter er af stor popularitet både hjemme og i udlandet,Vi er forpligtet til at give kunderne en høj kvalitet,gode priser.Vi har vundet tillid hos kunder med ære kontrakter,holde løftet og stærk kapacitet.

Tags: balance timemore, e cigarett, cecotec coffee maker, bol blender, og filter, vape, c1000, og nespresso, og machin, volvo v50.

Mærke yolife
Materiale Træ
Filter Type Disponibel Filtre

Tilføj en anmeldelse af varen

Yolife 102 Og Filtre 100PCS Pr Pose Kaffe Dripper Filter papir Amerikanske Og Kaffefaciliteter Tilbehør Og Brygger filter V60

Yderligere oplysninger

Pris:kr45.13

Kategori:misc

SKU: w718

Anmeldelser: