Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Produkt Funktion

"1. Standard Cylinder Fremstillet Af Vores Virksomhed. 2. Tætning Af Stempel Vedtager Heterogene To Måde Tætning Struktur.Det ER Dimension Er Stram, Og Det Har Den Funktion Fedt Værelsesreservation. 3. Det Er Forbindelsesstangen Cylinder.Den Cylinderen Og Foran/Bagpå Hætten Er Forbundet Med Tie Rods Med Høj Pålidelighed. 4.Buffer Justering Af Cylinder Er Glat Og Lind. 5. Flasker Og Montering Af Tilbehør Med Flere Forskellige Specifikationer, Der Er Valgfri."

Installation Og Anvendelse

"1.Når Belastningen Ændringer I Arbejdet, Cylinder Med Rigelige Produktionskapacitet Skal Være Valgt. 2. I Forhold Cylinder Med Høj Temperatur Modstand Eller Korrosion Modstand Skal Være Valgt Under Betingelse Af Høj Temperatur Eller Korrosion. 3.Nødvendig Beskyttelsesforanstaltning, Der Træffes I Et Miljø Med En Højere Luftfugtighed, Meget Støv Eller Vanddråber, Olie, Støv Og Svejsning Af Bundfald. 4.Dirty Stoffer I Røret, Der Skal Fjernes, Før Flasken Er Forbundet Med Rørledninger For At Forhindre Indgangen Af Partikler, Der Er I Cylinderen. 5.Det Medie, der Anvendes Af Cylinderen Skal Være Filtreret At 40Um Eller Nedenfor. 6.Anti-Freezing Foranstaltning, Der Vedtages I Henhold Til Omgivelser Med Lav Temperatur For At Forhindre Fugt I At Fryse. 7. Cylinderen Skal Være Udført Test Køre Uden Belastning, Før Anvendelsen.Før At Køre, Buffer Skal Vendes Til Det Minimum, Og Gradvist Frigives, For At Undgå Skade På En Cylinder, Der Er Forårsaget Af Overdreven Indflydelse. 8. Cylinderen Skal Undgå Indflydelse Fra Side Belastning Er I Drift For At Opretholde Normale Arbejde I Cylinderen Og Forlænger Levetiden. 9. Hvis Cylinderen Er Afmonteret Og Der Er Lagret I Lang Tid, Kan Du Foretage Anti-Rust Behandling Til Overfladen.Anti-Støv Hætter Skal Være Tilføjet I Luftindtag Og-Udtag Porte."

Tags: værktøjer til fræsning metaller, rør klemme, aircondition rens, pneumat værktøj, command air force, øl homebrew, pibetobak, 220v kompressor, pcp tank, filter yong heng kompressor.

Bevis Pres 1.35 MPa
Materiale aluminium legering
Slagtilfælde 25-500mm
Action Type Dobbeltvirkende
boring 32 mm 40 mm 50 mm 63 mm
Certificering INGEN
Type Cylinder
Model-Nummer SC32/40/50/63
Tryk Ringede 0,1 til 0,9 MPa
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt navn Standard Cylinder
væske luft

Tilføj en anmeldelse af varen

Standard iltflasker 32/40/50/63mm Bar dobbeltvirkende Pneumatisk Cylinder SC 50/75/100/125/150/175/200/250/300mm Slaglængde

Yderligere oplysninger

Pris:kr78.48

Kategori:misc

SKU: w698

Anmeldelser: