Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Pakke

De Smykker kommer med en gaveæske

FEEDBACK EVALUERING

1.Hvis du er tilfreds med vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,vi vil sætte pris på det.

2.Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback,vi vil gøre vores bedste for at behandle det, indtil du er tilfreds, tak :)

EFTER SERVICE

1,Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit.når du vise billederne til os,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2,For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer,vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for retur portoen.

3,Hvis varen er defekt,bedes du fortælle os straks for at udskifte eller reparere.hvis udskiftning ikke er tilgængelig,så den vil blive refunderet med oprindelige betalingsmetode.

Tags: JETTINGBUY, kæden fod, grøn kort, candy blonder, 600 ml, korte kvinder, bukser kvinder sport, strik pocket square, armbånd fod, pant sport woman.

Materiale Metal
Model-Nummer df
Bøde eller Mode Mode
Længde 20cm+5cm
Mærke HFYK
Metaller Type Rustfrit Stål
Element Type Fodlænker
Form\mønster Hjerte
Stil Søde Piger/Romantisk
Køn KVINDER

Tilføj en anmeldelse af varen

Rustfrit stål sort rød hjerte ankel armbånd kvinder tornozeleiras, dobbelt kæde, perler fod armbånd, fodlænker smykker enkelbandje

Yderligere oplysninger

Pris:kr40.16

SKU: w678

Anmeldelser: