Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Gaver

1* Briller Taske(tilfældig farve) 1* Briller Klud(tilfældig farve)

Q&A

Q:Hvad ansigtsform gør dette par solbriller passer? En:Runde ansigt, lange ansigt, firkantet ansigt, ovalt ansigt.Q:Er den farve, stor forskel?En:på Grund af lys, mobiltelefon, tv og andre grunde, vil der være en vis farveforskel på solbriller, men vi har forsøgt at holde sig tæt på den ægte vare.Q:Hvilken plads er velegnet til brug ?A:Shopping ,Fest ,Rejser,T Viser,Udendørs,Kører I Bil -, Fritids -, Strand,Ferie Og Så Videre.

Beskyttelse af Solbriller

1. Linse rengøring Sommeren er sæson af sved og regn, solbriller linser er relativt let at få jord, og hyppig aftørring af linser også gør linserne er beskadiget, og der forbruges.I det daglige liv, bør være opmærksom på rengøring af solbriller, når det er nødvendigt, kan du bruge professionel rengøringsmiddel eller vand, skyl, og derefter forsigtigt trykke på og suger med ren køkkenrulle, indtil de vanddråber tørre op.Særlige bemærk: Briller ved hjælp af polariserede linser skal ikke rengøres med ultralyd bølger, ellers er den polariserede effekt vil blive ødelagt. 2. Anbring ikke i høj temperaturen Må ikke forlade solbriller i høje temperaturer, fordi de kan deformere, især plast stel.Hvis det er placeret på et sted, let udsat for solen i lang tid, spejl ramme vil falme let under lys og varme-forbindelse.Når solbriller er ikke i brug, wrap dem med en klud, for at undgå unødvendig skade. 3. Tør problem Solbriller tørres med en speciel klud.På samme tid, opmærksomme på at de linser, du må ikke røre hårde genstande, ikke tør linsen med fingrene, så brug en ren objektiv klud til at tørre den linse, reducere skader af linsen. 4. Undgå kontakt med kemikalier, Undgå langvarig udsættelse for kemikalier såsom pesticider, og undgå kemisk korrosion af linser og billeder, så man bedre kan beskytte solbriller. 5. Ikke sætte solbriller i din taske eller lomme for at spare problemer, mange mennesker vil sætte briller direkte i taske eller lomme, så det er nemt at lave solbriller linse af nøgle eller kam og andre ting bunden, ikke tage let på.

Tags: sort skinnende solbriller, design solbrille, erklæring solbrille, dackor, store firkantede sorte solbriller, 2021 tendens, mænd solbrille, mat solbriller black, lommetørklæde rød, colnels solbriller.

Ramme Materiale Polycarbonate
Certificering INGEN
Brillerne Type Solbriller
Stil Pladsen
Linse Højde 48mm
Linser, Optiske Attribut Spejl
Køn MÆND
Linse Bredde 56MM
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn På Afdeling Voksen
Linser Materiale Polaroid
Mærke cmaos
Element Type Briller

Tilføj en anmeldelse af varen

Sort Rød Polariserede Linser Mænds Solbriller Tendenser 2021 Mode Kølige Nuancer Mærker Luksus Designer Inspirerede til Nye Vogue

Yderligere oplysninger

Pris:kr22.87

SKU: w653

Anmeldelser: