Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

8K/4K Premium-Motoriseret i loft-Tab-spændt Elektrisk lærred er den perfekte løsning for skjult i loft-hjemmebiograf, ProAV, og Brugerdefineret Installation.Det kommer med tab-spændt system, der opretholder planhed uniforomity hele overfladen uden tab indtryk.Det bruger 4K Lyse Hvide Vævede Akustisk Transparent skærm materiale, udformet således, at hele lydbilledet kan være placeret direkte bag skærmen på samme vandrette akse, der giver det lydspor, til at være i perfekt sync med de flotte billeder på skærmen.Dette giver mulighed for en helt fordybende lyd og video oplevelse.NØGLEFUNKTIONER 1. Produkt Navn: 8K/4K Premium-Motoriseret I loft-Tab-spændte lærred 2. Skærm materiale: 4K Lyse Hvide Vævede Akustisk Transparent 3. Sort maskering grænser øge billede kontrast 4. Forsvinder forsænket i loft-design for ikke-dedikeret medier værelser 5. Aluminium med klaver hvid finish er stærk og modstandsdygtig overfor fugt 6. Tab-tension ledninger giver en ensartet planhed på hele projektion overfladen 7. Herunder IR& RF-fjernbetjeninger, lav spænding 3-vejs væg, skifte 8. Standard 5-12V trigger til at synkronisere skærmen drift med projektorens magt cyklus 8. Højt kvalificeret stille rørformede motor 9. Integreret loft lærred skibe færdigmonteret, klar til at installere 10. 5-Års fabriksgaranti 11. ETL, FCC, CE og ISO9001:2008 Certificeret 12. Anbefalede Anvendelser: I-væg-højttaler eller bag højttaler placering for 1080P og 4K Projektorer

MATERIALE SKÆRM

4K Lyse Hvide Vævede Akustisk Transparent - er bedst egnet i et scenario, hvor højttalere skal placeres bag projektionsskærm, og du ikke ønsker at lydbølger til at interagere med skærmen, flytte projektion overflade og forårsager konkurrenceforvridning til billedet eller forringe kvaliteten af den lyd ved at blokere de lydbølger.Det virker ved at udnytte negativ plads i overfladen, som giver mulighed for lyden bølger til at rejse igennem uden indblanding fra overfladen.

Det er især nyttigt, når der ikke er plads nok i screeningen plads til at have højttalere placeret på den side af skærmen, og man ikke ønsker at få en mindre skærm for at give plads til de højttalere på siden.Mange mennesker foretrækker også at den illusion af den karakter ' s stemmer, der kom fra "bag" det billede, i modsætning til sider eller under det, da det emulerer de tegn, der taler.

On-axis gain på 1,0 fra 0 grader.Maksimal vinkel 180 grader.Halv-gain er aldrig nået. Akustisk Ydeevne

Akustisk Spredning

Lyd Måling Diagram

MERE INFO

Der er to primære typer af akustisk transparent skærme: perforeret skærme og vævet skærme.

Hvad er Perforeret Akustisk Transparent Skærm?

Perforeret skærme er lavet op af en række huller med en 0.3 mm i diameter eller mindre.Nogle producenter laver "micro" perforerede materialer med en meget mindre diameter hul.Disse perforeringer give lyd til at trænge ind i skærmen, uden så meget lys igennem, at fjerne muligheden for at billedet også afspejler fra væggen bag gennem perforeringerne tilbage til beskuerens øjne.Generelt, det negative rum, fra perforeringerne er mere bemærkelsesværdig end det negative rum i vævningen, når på en tættere visning af afstand.Der bliver sagt, både perforeringer & væver bliver næsten usynligt, når siddepladser længere end 12' væk fra skærmen.Dette hul fortsætter med at skrumpe ind som producent bruger mindre huller og strammere vævninger, som er specielt vigtigt, da pixel-størrelsen er faldende med vedtagelsen af højere opløsning projektorer.

Hvad er Vævet Akustisk Transparent Skærm?

Som modsætning til at have et enkelt ark overflade med huller i det, et vævet skærm er lavet på væven, på samme måde som andre tekstiler vævet.Vævet skærme har mere naturlige variationer i tykkelse og mønster, hvilket gør dem mere effektive i at reducere tilpasning med projektor pixels og reducere effekten af moiré end en perforeret skærm.Disse kan også risikere at miste små mængder af lyd på bestemte frekvenser, da det absorberes ind i skærmen, men dette kan normalt fastsættes med tone-kontrollerne og grundlæggende udligning.Vævede stoffer, på den anden side, er ikke helt så god til at levere lyd gennem skærmen, men de reducerer mulighederne for et moiré-effekt, og har en mindre mærkbar mønster på en tættere visning af afstand.

Hvad er moiré?

Moiré-effekten henviser til de linjer og mønstre, du kan se på din projektor skærm, når du forsøger at forventede video.Problemet er relateret til beslutning; hvis en pixel ikke kan ses en meget kort afstand fra skærmen, så det er projektor skærm, der er årsag til problemet.Dog, hvis en pixel kan ses i detaljer, det er den projektor, der er årsag til problemet.Dette er ofte tilfældet med skærme lavet af fine stoffer.

Hvordan opstår det?

Moiré opstår, når de naturlige mønstre på din projektor skærm align/overlapning med pixel-mønstre for, hvad der bliver forventet, sammenlægning til at danne linier, der kører hen over skærmen.Dette kan forekomme, når lærred er for løs af en væver, perforeringer, der er for store, eller et ujævnt mønster.Særligt slemt tilfælde af moiré vil give dig følelsen af, at du ser på din skærm ved hjælp af et mesh-skærm døren.Moiré er ved at blive et større problem nu, med 1080p+ HD projektorer; Den højere opløsning, der gør det projicerede billede mere modtagelige for mangler på en struktureret skærm i forhold til en glat "HD" overflade.De fleste akustisk transparent skærme har intet problem med moire-effekt på en 720p-opløsning projektor, men jo større projektion beslutning, jo mindre pixel og den højere sandsynlighed for moiré.Hvis moire er ikke synlige på det stykke papir, end det er på grund af skærmen.Dette er ofte tilfældet, når en 1080p+ projektor bliver brugt på en akustisk transparent overflade med en taber, væver, større perforeringer eller en ikke glat overflade.Moiré-effekten kan forebygges ved brug af en smoother lærred beregnet til brug med 1080p+ projektorer.

Tags: alr skærm, dlp projektor, mini-projektor, projektor, grå projektor skærm billede, akustisk skjold, 4 k skærm, projektet skærm, kontrol lærred, h1 xgimi.

Garanti 5 års garanti
Bærbare Ja
kompatibel projektor Bortset fra Ultra/Short throw projektorer
Skærm Type Loft Skærm
Anbefalet Applikationer n-væg højttaler eller bag højttaler placering for 1080p og 4K projektor
Mærke VISUALAPEX
boliger farve aluminium hvid
Kontrol Systemer 12V trigger, center kontrol, kontakt på væggen
Materiale skærm 4K Lyse hvide vævede akustisk transparent
Tilpassede krav Acceptabelt
Betragtningsvinkel 180degree
Fjernbetjening inkluderet RF/ IR
Produkt navn I loft-motoriseret tab-spændt projektor skærm
1.0
Format 1
Model-Nummer KTSHBCA

Tilføj en anmeldelse af varen

KTSHBCA 4K Vævet Akustisk Transparent Stof Lyd Max 4K I loft-motoriseret tab-spændt projektor skærm

Yderligere oplysninger

Pris:kr5 309.66

Kategori:misc

SKU: w641

Anmeldelser: