Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

PRODUKT INFORMATION Venligst bemærk: dette punkt har brug for at male og samle selv, at Vi ikke sælger færdige produkter!!!!!Alle varer er Umalet-og usamlet harpiks dele.ikke solgt færdige produkter! !Produkt Billede er færdigt produkt reference.Model legetøj er ikke kunst.Små fejl er uundgåelige, perfektionisme fornuftigt køb!Om målinger, kun til reference målestok:1: 12, der ikke er overfladebehandlede,ingen farve,og Malet og samlet af dig selv, Bemærk: De produkter, sender vi som vist på billedet nedenfor, uden malet og samlet, så det har brug for til at male og samle selv, har brug for at indsætte noget tilbehør med lim.det produkt, materiale, der er harpiks, vil uundgåeligt producerer bobler og mangler, når det at samle.Såsom huller, der ikke kan undgås.Bobler og huller kan repareres ved dig selv.Alle produkter uden instruktioner, maling og lim.Vi har et godt hold, og nogle produkter kan være planlagt, hvis det er nødvendigt, bedes du kontakte os for yderligere oplysninger.Vi leverer også professionelle farve maleri tjenester.Vores andre typer af model kits 1/12 bust model af Vores andre typer af model kits 1/35 soldater

Vores andre typer af model kits 1/16 soldater

Vores andre typer af model kits 1/10 bust model

FORSENDELSE/Returnering/Refusion 1. Hvis varen er defekt , bedes du underrette os inden for 7 dage efter modtagelse.Ikke åben konflikt uden kommunikation. 2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage. 3. Kontakt venligst vores efter servicepersonale, før du returnerer det.Alle returnerede varer skal være i original emballage .Købere er ansvarlig for at vende tilbage koste 4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Emballage & Shipping 1. Vælg den emballage, du kan lide,vil vi bruge nok lag tyk Boble film pakke de produkter, for at sikre, at det ikke vil blive beskadiget på den måde .Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid. 2. normalt har brug for 24 timer efter betaling er klar , forberede tid, skal sædvanligvis 3-7 dage .normalt er det nødvendigt 3-7 dage for tracking info uploade til hjemmesiden for indlæg,så vent tålmodigt 3.vi sender alle ordre med deres Tracking Nummer, så du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: http: //global.cainiao.com/ (Kopieret til browseren for at åbne) Feedback-1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan Du efterlade os en 5 stjerner feedback. 2. Hvis du har problemer eller spørgsmål vedrørende din transaktion, bedes du kontakte os inden de forlader enhver form for feedback.Efter-salg service, Vi har den perfekte after-sales service!Hvis du har spørgsmål, bedes du kommunikere med os, og vi vil straks at løse dit problem.Gamle kunder kan nyde godt af rabatter, så kontakt os.

Tags: 135 model, archaon, 1 10 harpiks fallit, 11 fallit, skulpturer statue, german resin soldier, harpiks figur fallit, 1 18 joytoy, ork harpiks, orkerne tank.

Dukker Type Model
farve nude farve
Element Type Model
Original Pakke No
Færdig Umalet-og usamlet
Mærke NoEnName_Null
tilstand I-Lagervarer
Dimensioner 1/12
Vare Attribut Emne
Soldat Tilbehør Soldat Dele og Komponenter
Version Type Anden Udgave
Køn Unisex
Skala 1/12
Materiale Harpiks
Aldersgruppe 8-11 År
Fjernbetjening No
Model-Nummer BEDSTE MODEL
Ved Animation Kilde Western Animiation
Tema Militær
Advarsel Umalet-og usamlet
Mfg Serie Nummer Harpiks
Afslutning Grad Semi-færdige Produkt
Størrelse 1/12

Tilføj en anmeldelse af varen

1/12 Harpiks Figur bust kits norske ork hero umalet og ikke samlet 81D

Yderligere oplysninger

Pris:kr32.25

SKU: w362

Anmeldelser: