Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Vi er forpligtet til at give dig : - Høj kvalitet håndlavede TPE & silikone dukke, sikker, blød, glat, fast føler, ingen mærkelig lugt, stærk og holdbar moderne metal skelet (kan også tilpasses, øjenfarve, stående funktioner, kan lide naturtro hud tekstur ...) - Hurtig forsendelse, DISKRET og GRATIS over hele verden til mange lande : DHL, Fedex, UPS, og den særlige linje .(uden moms) - Tracking nummer for at sikre, at du får opdateringer på din levering. - Levering alarm til at planlægge din levering passer til din travle liv - Diskret forsendelse , ingen omtale af arten af indholdet indeni. - Kundeservice (e-mail, online chat, telefon) vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og give dig de bedste muligheder

FAQ

Q: Vil de dukke hud pletter?

A: dollrsquos hud, selv holdbare og modstandsdygtige over for flænger, rifter, og pletten er ikke uovervindelig.Du bør være omhyggelig med at holde din dukke væk fra mørkt stof og stramt tøj.Hvis du kan lide mørkt tøj skal du være sikker på at vaske det, inden du lægger det på din dukke, og sørg for at du ikke gemme hende med det tøj på.Det bedste tøj til dukkerne er lys farve, løs montering af tekstiler.

Q: Kan SEXYE Dukker komme med en garanti for?

A: på Grund af arten af det produkt, vi kan ikke acceptere afkast.Men vi står bag vores produkt, og gøre hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder

Q: Hvad er din returret?

A: Selv om wersquod gerne til fuldt ud at tilfredsstille alle vores kunder, vores firma politik er: ALLE SALG ER ENDELIGE.Men vi anbefaler, at du læser det utal af muligheder for at ændre din SEXYE dukke.Du kan ændre hans eller hendes tøj, bytte hans eller hendes paryk, anvende visse former for kosmetik, og endda ændre hans eller hendes ansigt.

Forsendelse

1. Vi accepterer ikke PB MAX-adresse , og kun leveres til bekræftet ordre adresse, din ordre adresse,bestilte, og leveringsadressen kan ikke ændres efter varen leveret.

2. Dukke kræver 2 - 3 dages behandlingstid + 4 - 13 dage til forsendelse = 2 uger samlede leverings tid (anslået).

3. Vi forbeholder os retten til at bestemme den bedste leveringsmetode og transportøren til rådighed.

Beskytte Privatlivets Fred

1. Dit privatliv er vores vigtigste mål.Alle pakker leveres i diskret emballage (en helt almindelig karton); desuden kunde detaljer er forseglet i vores privacy policy.

2. Der er ingen specifikke betegnelse eller mærkning på boks, der viser indholdet indeni.

Bestil Aflysninger & Restitutioner

1. Så snart du placerer din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse e-mail.Det betyder, at vi har modtaget din ordre i vores system, og forhåndsgodkendt dit kreditkort til købet.

2. En gang modtage din ordre, vil vi starte fremstillingen af din dukke.Alle SEXYE dukker er custom-made, produktion tid er fra 3 til 7 dage, før den skibe ud fra den producent, og det tager normalt 2 uger i shipping forsendelse.Du kan forvente, at den samlede produktion og forsendelse er tid til din drøm dukke til at være ca 3 uger (faktiske tid kan variere afhængig af levering placering).

3. På grund af ferie, fester eller uundgåelige omstændigheder, forsinkelser kan opstå under fremstilling og forsendelse af produktet.

Da dette er en brugerdefineret produkt skabt til dig, vil din ordre ikke blive annulleret, uanset årsagen, SALG ER ENDELIGE.Hvis du ønsker at ændre, redigere eller opgradere den rækkefølge, du er nødt til at nå ud til os i 24 timer fra den dato og tidspunkt for køb i for at anmode om ændringer og for at se, om de ændringer, der er mulige, ekstra gebyrer, kan blive opkrævet afhængigt af din anmodning.

Garanti & Skader

1. På grund af arten af dette produkt, er det ikke muligt for os at give en ombytning eller tilbagebetaling, da der er flere problemer såsom hygiejne.Forstå venligst, at dette er normal praksis inden for sex dukker industri.

2. Hvis dit produkt eller nogen del, der er beskadiget under forsendelse, og feltet har synlige skader VÆR venlig IKKE at kvittere FOR PAKKEN, og du skal åbne en klage til forsendelse luftfartsselskab som, at der sandsynligvis er sket under forsendelsen.Efter dette, bedes du rapportere til os, så vi også kan eskalere det.Papkasser og selv Flyvning Sagen kan få ridser eller få stykker under forsendelsen, da de fleste produkter er tunge.Bedes du rapportere til rederiet, hvis du kan se synlige problemer på max.

3. Hvis produktet har nogen spørgsmål, bedes du sende billeder til os, og vi vil vurdere spørgsmålet med henblik på at levere en løsning, det vil afhænge af karakteren af hændelsen.Hvis problemet var forårsaget af os eller vores producenter, som vi vil tage sig af det.

4. Vi tror på, at alle vores produkter er af høj kvalitet, og vores sex dukke fremstilling partnere har alle været omhyggeligt screenet for at sikre, at de kan overholde de høje standarder, vi er kommet til at forvente.Hvis du har nogen klager eller utilfredshed, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan gøre vores yderste for at give nogen forslag eller tips, der kan være i stand til at løse problemet.Vi sætter pris på alle tilbagemeldinger så godt, som det kan hjælpe os med at arbejde med vores producenter, for at undgå en gentagelse af disse spørgsmål i fremtiden.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtigt for os,bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service,bare du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlod enhver neutral eller negativ feedback,kommunikation er mere effektivt end at åbne en tvist.

Tags: sex legetøj, voksen dukke til, tpe kærlighed dukker, silikone sex dukker tungen, høj sex dukke tpe, sexet hoved dukke, genfødt, kærlighed dukker dukke, anim sex, filtning dukke hovedet.

Fordel sikker, blød, glat, fast føler, ingen mærkelig lugt
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer AZM159
Sjofelt Billede No
Materiale Silikone og med Metal Skelet
Lover 100% samme som billede dukke produkt
Egnet Mannequiner, Masturbation, Cosplay, Ledsage
Element Type Sex Dukker
Omfatter
Mærke REDANGLE
Pakke Fast kasse med polyfoam
farve Naturlige
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Silikone sex Dukker med Hår transplantation Kun et Hoved Japansk Anime Voksen Dukker Full Body Love Doll for mænd sexdoll hoved Red Angl

Yderligere oplysninger

Pris:kr3 740.06

Kategori:Sex Legetøj

SKU: w360

Anmeldelser: