Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Hej!Velkommen til Min Butik!!

Kære Ven,

Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte OS!

Produkt Beskrivelse:

Disse brede mund mason jar låg er tæt forseglet med lækagesikker tætning og drej mason jar i en drikke flaske,til opbevaring nogle tørre varer eller drikke,kolde brygge kaffe,iced te,saftevand,mælk,salat

Mason jar låg med aftageligt silikone pakning giver en sikker forsegling til tætte,let at bruge,du skal blot skrue låg på krukken, og tryk derefter på klip-cap svært for lækage-bevis.Lufttæt forsegling holder din mad frisk

Den brede mund mason jar flip cap låg er tæt skruet på mason krukker,vil den aldrig falde af, mens du er hældning,der er egnet til bolden mason krukker og andre brede mund mason krukker,men ikke fit regelmæssig munden mason krukker

Fødevarer af høj kvalitet-kvalitet plast og silikone materiale,BPA-fri,læk bevis,flip cap mode design,opvaskemaskine,mason jar hælde låg med et hul til let at bære og hænger på køkken,cykel,rygsæk,ect.

Konserves låg brug med bred mund mason krukker til at tage noget mad på farten eller opbevaring af fødevarer som bønner og havregryn i dit spisekammer,flip cap god til at hælde væske og anvendes med sugerør til at drikke saftevand,mælk,yoghurt

Lufttæt

Dette låg giver og lufttæt, pålidelig tætning at holde dine fødevarer friske og sikre, at det aldrig vil lække.

Flip Hætte Designet med en Ring

Vores flip cap er solidt fastgjort, og vil aldrig falde fra.Ring på toppen er lavet for nemt at tage ud, eller hængende på køkken, cykel osv.

Størrelse: kaliber 86mm

Farve:sort

Materiale:PP

Pakkens Indhold:

4 x Krukke med Låg(ikke indeholder flasker)

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Produkt billeder og beskrivelse er kun til reference formål, så skal du se emnet producere.

Produkt Billede:

VÆGT:

* Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.doggerklubben.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Efter-salg service:

Vi er Pålidelige sælger.

Faglig efter-salg service for vores kunder.

Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre, bedes du kontakte os i forvejen ,vil vi altid er her til at løse problemer for dig.

Feedback:

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.

3. Ser frem til dine fem-stjernede positiv feedback.

Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

Min Kære Ven,

* Vi støtter Engros/Drop Shipping For

* Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"Drop Shipping Orden", vi vil prioritere det.

* For Engros/Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter , er du velkommen til at kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Tak!!!

Tags: låg canning, mason, canning, solar jar låg, canning krukke låg, låget mason, glas låget pot, mandlige hætteforseglingen, professionel konservering af forbrugsstoffer, låget silicium.

Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Mason Jar Låg - 4 Pack Konserves Låg Flip Cap Låg med lækagesikker Tætning Opbevaring Caps med Let Hælde Tud til Brede Mund Mason J

Yderligere oplysninger

Pris:kr58.86

SKU: w239

Anmeldelser: