Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Hul-fine-tuning enkelt-kantet skær følge den peri-hastighed roterende at skære for at opnå den ønskede blænde størrelse: 1. Vælg den kedelige kniv til at gøre de fine-tuning kedeligt, offset center er små, og det er, mere i stand til high-speed roterende skæring. 2. Vælg den rigtige klinge til bearbejdelighed. (præcision-niveau) 3. Med skærehastighed, den kedelige arbejde, der kan opnås.PS.1. Brug MC maskine kedeligt program til at betale opmærksomhed til spindel positionering retning. 2. I løbet af det kedelige arbejde, vibrationer kniv fænomen opstår.Hvis spindel rotation er ubalanceret, antallet af omdrejninger, bør reduceres, eller den justerbare kedeligt hoved NBJ16S bør anvendes. 3. Eleven blænde er for groft, så de tilspændingen skal reduceres og antallet af omdrejninger øges. 4. Eleven diameter er for lille, og det skal bemærkes, uanset om det beløb, der af eleven er reserveret for meget.For lille til at bære kniv, og foder bør ikke være for lille. 5. Den kedelige enhed kan rotere op til 6000 rpm, men på grund af offset-center og maskine betingelser, det skal r educe swing.

Pakke:

1stk NBJ16 kedeligt hoved +suitabe skruenøgle

1stk BT40 INDEHAVER

1STK KEDELIGT BAR

Precisiomn:0,01 mm

kedeligt ramge :8-50mm

Tags: nt40, bærbare kedelige maskiner, honing guide, bt40 kedeligt 12, stor kedeligt bar, drue cutter maskine, små kedelige cutter, SOP, GNSS, fødte leder.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer NBJ16 kedeligt hoved

Tilføj en anmeldelse af varen

NBJ16 Micro Universal Kedeligt Head Set med BT40 Justerbar Skaft Kedeligt Bar Fræsere til fræser med 6-51mm Kedeligt Udvalg

Yderligere oplysninger

Pris:kr674.44

SKU: w230

Anmeldelser: