Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Farve: Sort

Inptut: 5V 2.4 EN

Output: 8.4 V 2A

Længde: 120 cm~130 cm

USB-Stik Specifikationer: USB 2.0

Virkningsgrad: 87% (DC-DC Effektiv konverteringsfrekvens)

Montering:

Til Canon EOS EOS M-M

Til Canon EOS M2 Canon-M2

Til Canon EOS M10 Canon-M10

Til Canon EOS M50 Canon-M50

Funktioner:

Høj kvalitet chips,DC-DC converter,høj virkningsgrad.

God stabilitet,kan output med høj aktuelle,hvilestrøm er lille.

DC-kabel kan ikke kun spille den rolle, power adapter,og samtidig også tjener til effektivt at undertrykke harmoniske nuværende støj.

Ved hjælp af en bred vifte,der er egnet til alle 7,2 V-8.4 V digital kamera og video kamera -, Støtte-del 9 v digitale produkter(koblingen skaffe).

Kun dette produkt sammen med en power bank,ville der kan give det digitale kamera strømforsyning, ingen grund til at bringe kameraet greb eller bære flere batterier, kamera indsætte batteri grip for tung,er ikke befordrende for at tage billeder.

DC-kabel, der er forbundet power bank forsyning til digitale kameraer,power bank kapacitet: 8000-30000mAh,svarende til det nye batteri i kameraet, er magt, mange gange, Når du tænder for flash til at tage billeder eller video,for at sikre uafbrudt strømforsyning.

Pakke Inkluderet:

1 x DC-Kabel-ACK-E12

1 x DC-Kobling DR-E12

Bemærkninger:

1.Manuel måling, tillad 1 ~ 5 mm fejl,tak.

2.Undlad at bruge computerens USB-strømforsyning til kamera,fordi de fleste computer USB 2.0 output-spændingen er 5 VOLT,Men den nuværende er mindre end 500mA.

3.Nogle af mobiltelefon/tablet usb oplader med identifikation modstand, ikke kan identificere sig med kameraet, den nuværende ikke kan opfylde kravene, er det ikke anbefales.

4.For at gøre dit kamera til at fungere bedre,skal du bruge en høj kvalitet mobile power, mobile power bank er output garanti på mindst 5V 2AMP nuværende.Når strømmen er ikke nok, ikke vil starte eller ikke kan skyde ordentligt, skal Du vælge en større strøm på mindst 2,4 A .

Tags: hytera radio, yaesu ft, batteri lp-e10, spil master system, batteri lp-e8, højttaler klipsch, canon eos m3, d tryk på power, m2 ssd, ac dc.

Output Type DC
Forbindelse Stik I
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN

Tilføj en anmeldelse af varen

LP-E12 Power Charger Kabel-ACK-E12+DR-E12 Dummy Batteri til Canon EOS EOS M M2

Yderligere oplysninger

Pris:kr79.95

SKU: w219

Anmeldelser: