Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

194 Concealer Børste

Små Koniske Padle Corrector Fløde Børste.Dette er en lille, flad pensel med en paddle-form, der er let tilspidset.Det er en god børste til i første omgang at anvende produktet.Jeg bruger dette til at dab på fundamentet fra pumper/flasker, concealers, at presse ud eller kommer i flydende form, osv.Jeg synes, det gør det nemt blot at få produktet på mit ansigt, uden alt for meget få fanget i dunbløde børster' børster.

195 Concealer Børste

En trekant, der Pegede Præcision Concealer Blening Børste.Denne pensel er en flad syntetisk fiber pensel med en lidt spids.Det giver mulighed for præcis anvendelse og blanding af alle typer af concealer formler og andre fugtighedscremer.

212 Fladskærms Definer Børste

Fladskærms Eye Liner-form anvendelse Børste.Dette er en hård, flad pensel, lavet af syntetiske fibre.Det fungerer godt som en præcision foring værktøj, men det kan også skabe skarpe, defineret folder og former.Den planhed og bredde af børsten (ca 10mm i bredden) hjælper dig med at skabe en bredere linje i et tryk.Det kan være nyttigt at skabe "svirp" af cat-eye liner.En forholdsvis tæt børste, det opfanger produktet godt og indlån det jævnt.Det er virkelig en ganske fast håret børste, så det giver dig mere kontrol, når du bruger det.

Tags: mini fladskærms concealer børste, el børster, luksus makeup mac, fluffy shadow brush, silikone spoolie børste, mac highlighter børste, skone blending brush, sko negle børste, mauser makeup pensler, øjenvippe.

Størrelse Normal Size
Mængde 1-Børste
Element Type Makeup Børste
Håndtag Materiale Træ
Anvendes Med Concealer
Børste Materiale Syntetisk Hår
Model-Nummer 194/195/212

Tilføj en anmeldelse af varen

Bdbeaute Den Concealer & Fladskærms Definer Liner Brush 194/195/212 Syntetiske Concealer Highlighter Brun Lange Liner, Eye Makeup Børste

Yderligere oplysninger

Pris:kr30.59

Kategori:misc

SKU: w213

Anmeldelser: