Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Elektrisk stød tilbehør: anal plug

(Den elektriske stød værten skal købes separat)

Kære køber: mange Tak for at købe produkter i min butik, mere end 5 us dollars, logistik oplysninger, der kan spores.Hvis tracking nummer, kan ikke forespørges, bedes du må ikke nævne tvist, efterlade en besked til mig, vil jeg fortælle dig, hvordan til at kontrollere.Hvis du ikke har modtaget den vare i lang tid, ikke nævner den tvist, efterlade en besked til mig, jeg vil hører den logistikvirksomhed, og svare dig så hurtigt som muligt.Hvis produktet har problemer med kvaliteten, produktet er beskadiget, kan produktet ikke anvendes normalt, vær venlig ikke at nævne den tvist, efterlade en besked til mig, efter inspektion, hvis det er mit ansvar, jeg vil sende varen til dig igen.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, skal du ikke give en dårlig anmeldelse, så skriv en besked til mig, fortæller mig årsagen, jeg vil forsøge mit bedste for at tilfredsstille dig.Hvis du modtager et produkt, du føler at produktet ikke er ok, bedes du give mig en god anmeldelse, du ønsker at købe det igen, i min butik, kan du efterlade en besked til mig, vil jeg give dig en bedre rabat Om overførsel 1. worldwide shipping. (bortset fra visse lande ) 2. ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.din ordre adressen skal matche din shipping adresse. 4. de viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.vores mål er kundernes tilfredshed!Retur & Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det er consideredused, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, 3. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,når både køber og sælger annullere transaktionen fra www.doggerklubben.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at vi anmode om at du kontakter usImmediately, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: poni hale, hair hale, falsk hale, hale hvid, hale kvinder, kork hale, stik halen, red tail, butt plug hale, buttplug hale.

Sjofelt Billede No
Indeholder uden batteri
Model-Nummer anal plug
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Anal Plug Masturbator Stick
Diskret Pakke Uden Sex Ord
Materiale Metal
Seksuelt Suggestive No
Type Puls Massageapparat Masturbator Stick
Element Type hale
Køn KVINDER

Tilføj en anmeldelse af varen

Elektro Massage Sex Legetøj Til Mænd, Kvinder Elektrisk Stød Anal Vaginal Plug Anal Masturbator Dilator Peep Erotisk Legetøj

Yderligere oplysninger

Pris:kr93.62

Kategori:misc

SKU: w13

Anmeldelser: