Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Produkt introduktion: 1. Badeværelse håndklæde holder, kan bruges til at placere håndklæder, badekåber, tøj, caddier, shampoo og meget mere.Det er meget praktisk at bruge i det daglige liv, og sparer en masse plads. 2. Den papirholder kan lagre en stor mængde papir, håndklæder, og det unikke design af slutningen har en blokerende effekt, således at papir håndklæde er ikke let faldt.Det bringer bekvemmelighed for det daglige liv. 3. Vægmonteret toilet børste er aftagelig for nem rengøring, og penslen kan placeres i holderen, når den ikke er i brug.Den vægmonteret toilet børste reducerer messiness af badeværelse. 4. Sort badeværelse tilbehør sæt den er lavet af et materiale, rustfrit stål,meget kreativ badeværelse hardware, der er.Velegnet for familier, villaer, hoteller, virksomheder, etc.den unikke design stil er velegnet til alle typer af badeværelse og toilet.

5. Om returret: Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, eller har andre spørgsmål, kan du lad os vide så hurtigt som muligt.Vi vil svare inden for 24 timer.Hvis det er vores fejl, vi vil rette det, og give dig en tilfredsstillende løsning.Hvis du kan genkende vores produkter og tjenester, så glem ikke at efterlade en positiv feedback af 5 stjerner, vil vi være meget taknemmelige for din opmuntring.

Tags: marmor badeværelse armatur, victoria badeværelse tilbehør, hylde i badeværelset, rustik dobbelt pels krog, badeværelse tilbehør, der er resistente, knagerække stå, badeværelse krog rustfrit stål, bronze hylde, knagerække væggen, badeværelse tilbehør sæt.

Type Håndklædeholder Sort Håndklæde Rack Hængende Indehaveren toallero porte serviett
farve Badeværelse Rustfrit Stål Håndklæde Bar Sort Håndklæde Bar Holder Håndklæde Ring
Mærke BAIANLE
Stil Tandbørste Kopholder Vægmonteret Badeværelse Tandbørsteholder Sæt
Badeværelse Hardware Set Badeværelse Tilbehør badkamer accessoires casa de banho acessorios
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form Sort papirholder med Hylde rolhouder porte toilet papier
Materiale Rustfrit Stål, Badeværelse Hardware, der er sæbeskål Holder banyo havluluk
Funktion Toilet Børste Sort Rustfrit Stål Toilet Børste Sæt
Model-Nummer 1110HS
Installation Vægbeslag Shower Soap Holder Sort sæbeskål porte savon mydelniczka
Appliacble Familie Villa Hotel handtuchstange porte essuie tout

Tilføj en anmeldelse af varen

Toilet håndklædeholder sort vægmonteret badeværelse tilbehør sæt toiletter dobbelt håndklædeholder med hylde shampoo holder knager

Yderligere oplysninger

Pris:kr82.77

Kategori:misc

SKU: w12258

Anmeldelser: