Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Om Os

Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære.

Shipping Måde

Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle vores produkter tilbydes med Gratis Forsendelse.Forsendelse metode afhænger af den Mængde af For.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tilbagebetaling, der er udstedt med ikke krav på at returnere varer. 30 DAGE 100% PENGE TILBAGE GARANTI!

Feedback

Bedes forlade os Positiv Feedback og 5 stjerner rating, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Varme Tips

FAQ

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Q: Hvorfor jeg har modtaget, er mindre, end hvad der er vist i billedet?A: Vi har en lineal i billedet for at vise den rigtige størrelse.Q: Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?A: Alle billeder er taget bruge Flash, nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule.Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?A: Send igen eller blive refunderet.Q: Hvad sker der, hvis jeg modtager varen var beskadiget?A: Send igen eller blive refunderet.

Tags: dodge telefon batterier, dodge nitro tank caps, dækker motorsport e46, skrivebord indehaveren e cigaret, bordlampe bruser xiaomi, dodge nitro side skridt, skærm htc 626g dual, disney klistermærker gaver, knopper live samsung øre.

Mærke SilverWar
Metaller Type SØLV
Total Vægt 3,7 G
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige ...
Form\mønster ANLÆG
Vigtigste Sten Cubic Zirconia
Main Farve Blå & Hvid
Indstilling Type Bens Indstilling
Lejlighed Party
I fremstillingslandet Hong Kong Kina
Køn KVINDER
Overfladen Bredde 8mm
Funktion Ring påmindelse
Model-Nummer V0407
Element Type Ringe
Kvalitet høj
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Metal Stempel 925
Bøde eller Mode Mode
Materiale Cubic Zirconia
Ringe Type Brude-Sæt
Stil Classic

Tilføj en anmeldelse af varen

Captivating Blue Cubic Zirconia White CZ Silver Plated Ring V0407

Yderligere oplysninger

Pris:kr19.31

SKU: w12216

Anmeldelser: