Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

TaiWan Høje bjerge Dongding Alishan DaYu mausoleum Oolong te A+

3 slags Hver type 100g/taske i Alt 300g

Taiwan Shan Gao te refererer til Taiwan grøntsager, der produceres af te have over 1000 meter over havets overflade.

Alpine klima er koldt, skyerne dækker i morgen og aften, den gennemsnitlige solskin er kort, hvilket resulterer i te knopper og blade blød, høje indhold af pektin, elegant aroma -, vand-farve, Honning, Grønne, gule og brygning modstand.

Lægemidler værdi

1, diurese 2, stærke hjertet spasmer 3, hæmmer åreforkalkning

4, antibakterielle, bacteriostasis 5, vægttab 6, forebyggelse af caries 7, hæmning af kræftceller

Forsendelse:

Vi skib i hele verden ved China air mail gennem China Post eller epacket .Disse vare vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet på www.doggerklubben.dk.Sørg venligst for, at din shipping adresse og postnummer er korrekte.Du vil blive underrettet, med tracking nummer, når forsendelsen er blevet lavet

Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Vi er i stand til at tage noget medansvar for Brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Leveringstid:

Alle varer vil blive afsendt om 2( to) dage efter betaling er ryddet.Det tager cirka 27 dage til forsendelse ankomst.

Om Konto:

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål FORUD for AT KØBE.

Problemer?

Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Skriv venligst inden du forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om ali-hurtig

Kunden Tilfredsstillende:

Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, når som helst, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behageligt at købe hos os.

Vi er passionerede omkring vores produkter, og vi virkelig bekymrer sig om dig!

Tags: blød liggestol hunde, smart android b36, xiaomi tilfælde aipad, sølv snowflower, kilder stød rc, obd zafira tourer, timing bælte store, sex video mor søn, nokia e71 slå 3g.

Certificering INGEN
Model-Nummer a
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

3 slags TaiWan Højt bjerg Alishan Lishan DaYuLing Oolong te DaYu mausoleum Pære Mountain A+ Hver slags 100g/taske i Alt 300g

Yderligere oplysninger

Pris:kr64.81

Kategori:misc

SKU: w12167

Anmeldelser: