Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

100% Helt nye og høj kvalitet!

Funktioner:

Perfekt Tragt System for Den Nemmeste Transmission

Den Fleksible Dræning Værktøj er fantastisk til aftapning af olie, benzin og andre væsker fra biler, lastbiler, motorcykler, atv ' er, industrielt udstyr, græsslåmaskiner, og gaffeltrucks.

Facon, form, skabe den perfekte tilpassede tragt.Genbrug tusindvis af gange.Kanter kan være støbt omkring filtre eller dræn til at skabe en lækagesikker tætning, holder olie ud af motorer, rammer og de omkringliggende dele, ingen rod væske ændringer.

I tillæg til tømning og påfyldning af væsker, Fleksibel Dræning Værktøj, der kan anvendes i en bred vifte af applikationer, herunder at aflede vand dryp fra et rør, påfyldning fugl foderautomater og påfyldning af gødning beholdere.De potentielle anvendelsesmuligheder er uendelige!

Du skal blot tørres ren og butik hjemme, og rulle det op til at passe i enhver værktøjskasse.Fungerer i temperaturer fra -30F ° til 425F °, meget kompatibel med almindelige biler væsker, bare omforme og genbruge den igen og igen.

Specifikationer:

Materiale: Aluminium

Farve: Grøn/Blå/Rød

Størrelse S : Længde: 37cm(14.57 i) ,Bredde: 17cm(6.69 in)

Størrelse L : Længde: 50cm(19.69 i) ,Bredde: 20cm(7.87 i)

Antal: 1 stk

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden du byder

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 x Fleksible Dræning Værktøj

(Ingen Pakninger Til Detailsalg)

Tags: olie afløb pan 7, olie plug-skive, stort værksted værktøjer, luft olie afløb, bil tragt, kanon co2, transmission olie fyld værktøj, tragt køkken, mad tragt, tragt olie.

Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

2 Størrelser Fleksible Dræning Af Foldbar Tragt Fleksibel olieaftapning Tragt Af W91F

Yderligere oplysninger

Pris:kr49.05

Kategori:misc

SKU: w12005

Anmeldelser: