Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Beskrivelser:

Materiale: Kemiske Fiber

Farve: Sort/ Hvid

Køn: Mand

Ærmer: Lange Ærmer

Størrelse: M-6XL

Funktioner: Fiskeri, Vandreture, Camping og andre udendørs sportsgrene.

Sæsoner: Forår, efterår, vinter

Package:

1 x Fiskeri Lag

Bemærk:

På grund af forskellen i hver skærm den faktiske farve på varen er en lille smule anderledes mellem billederne.

-------------------------FORSENDELSE-------------------------

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter, og 1es til import i dit land.

-------------------------VENDER tilbage-------------------------

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

-------------------------KONTAKT-------------------------

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om en udskiftning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

-------------------------FEEDBACK-------------------------

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: infeel, randal, cyklus jersey mænd, baseball jersey for mænd, nigerianske shirt, michigan state, mtb cykel bære, bunden dreng, baseball brugerdefinerede jersey, cycl jersey.

Med Hætte No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

2021 Mandlige Fiskeri Tøj Lange Ærmer Sportstøj Anti-UV-Åndbar Jersey Fiskeri Tøj Sæt Fiskeri Shirt

Yderligere oplysninger

Pris:kr86.02

Kategori:Fiskeri

SKU: w11989

Anmeldelser: