Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Til iphone 8 8plus Case cover Carbon fiber soft TPU Back cover Til iphone 8 plus telefonen tilfælde iphone8 shell iphone8plus taske

Bemærk: 1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand. 2. Vi er professionel leverandør af ALLE Afprøvede Produkt, der arbejder inden afsendelse, skal Du IKKE INSTALLERE, før Testning.Hvis varer, der er beskadiget efter Installation .Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør. 3. HVIS du er tilfreds med produkterne efter at have testet.SÅ Du kan installere på din telefon. 4. Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med vores produkter, skal du Kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget produkterne,Eller vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet. 5 .HVIS LCD-Allerede er Installeret, og finde nogle spørgsmål.Send os venligst tilbage inden for 3 dage .Vores tekniker vil fuldt teste.hvis LCD-skærmen er IKKE brudt eller beskadiget ,vil Vi sende dig erstatning ( tilbagevenden shipping gebyr vil blive betalt af dig, Vi vil betale shipping gebyr, for at gensende. BEMÆRK: Om den Deklarerede toldværdi, Vi kan gøre i henhold toreal værdi, men vi er IKKE ansvarlige for eventuelle told problem i modtagerlandet på grund af Forkert Deklarerede Værdi.Forsendelse:

Vi vil være i stand til at få dem sendt via DHL, EMS, HK AIR Mail efter dit valg.Eller vi kan tilbyde dig den mest økonomiske og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at få din ordre, kontakte dig på bedste måde, du kan lide.

* DHL tager normalt 3-5 dage at nå frem til dig.

* EMS-normalt når frem til dig i 7-15 dage.

* Kina luftpost, epacket normalt nå ud til hele verden i 15-35 dage .

Feedback:

1. Det er meget vigtigt for dig at check de mulige meddelelser i e-mail eller på www.doggerklubben.dk, for det første for tre dage efter betaling, fordi der er meget sandsynligt, at oplysninger, der venter for dig at besvare, for at undgå at forsinke afsendelse af pakken.

2. Alle andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil svare dig snarest.

3. Hvis du er utilfreds med, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.Vi arbejder hårdt på at sikre, alle tilpasset 100% tilfredshed.Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ/neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Tags: mermaid iphone8 telefonen tilfælde, iphone8plus tilfælde piger, cubot x19, fila iphone8plus tilfælde, hawaei p40 pro, oppo telefon, cover til iphone xr vintage, læder pet, iphone8plus tilfælde mobil, iphone8 månen telefonen tilfælde.

Størrelse 4.7-5.5
Funktioner For iphone-8/8plus
Kompatible Mærker For iphone-8/8plus
Detailemballage Ja
Materiale Importerede høj kvalitet Silicone soft shell
oprindelsessted Guangdong, China Mainland
Type Kofanger
For For iphone-8/8plus
Mærke Ivibrate
Funktion
Model For iphone-8/8plus
Design Carbon fiber mønster TPU telefonen sag
Pris Engros
test ok før forsendelse én efter én

Tilføj en anmeldelse af varen

Til iphone 8 8plus Case cover Carbon fiber soft TPU Back cover Til iphone 8 plus telefonen tilfælde iphone8 shell iphone8plus taske capas

Yderligere oplysninger

Pris:kr46.78

SKU: w11927

Anmeldelser: