Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Beskrivelse:

1.【GRÆNSER HJEM APPARAT BEVÆGELSE】Hvis din tørretumbler eller vaskemaskine vakler på alle, du kender den form for støj, kan det gøre i dit hus.Med disse handy pads, kan du holde de tunge elektriske apparater, lige hvor de skal være, og begrænse støjniveauet i dit hjem.

2.【PASSER til de FLESTE MODELLER】Vi ønskede, at denne pad til at være universel i sin evne til at hjælpe med at støtte din vaskemaskine eller tørretumbler.Det er derfor, disse puder er designet til at passe alle de forskellige stilarter og modeller af top - og front-loading vaskemaskine.

3.【LET AT INSTALLERE】en Del af det, der gør, at disse puder, så stor, er, hvor let de er at installere under foden af din vaskemaskine eller tørretumbler.Andre kommercielle plast eller gummi gulvet puder bare ikke tilbyde den samme grad af stilhed eller beskyttelse, at disse puder gøre.

4.【STOPPE OP for AT 94.7% AF VIBRATIONER】Disse anti-ryste tilbehør er i stand til at absorbere op til 94.7% af vibrationer, som kan gøre hele forskellen, når du har ujævne gulve.

5.【Ved HJÆLP af METODER,】 Installere puder på fødderne af vaskemaskine til at reducere støj og effektivt forhindre fugt.

Specifikationer:

Navn: Multifunktionel vaskemaskine trædepude

Materiale: Harpiks fiber plast, TPU lim

Formål: Vibrationer og støj reduktion, høj nivellering, ventilation og fugt-bevis, som er nem at rengøre

Brug scenarier: våd og stillestående vand, trin, døde hjørner i badeværelset eller dårlig dræning, etc.

Pakke Inkluderet:

4*Vaskemaskine fødder

Tags: stik klapvogn, klar næsepiercing, hængekøje militære, lockabl opbevaringsboks, bed hængekøje, voksen ting, swing telt, cykel kørestol, hængekøje og myggenet, multiuse værktøj.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Konto1 Nem at rengøre
Item2 ventilation og fugt-bevis
Item3 høj nivellering
Dropshipping/engros Støtte

Tilføj en anmeldelse af varen

Multifunktionelle vaskemaskine foot pad reducere støj og effektivt forhindre fugt let at installere høj kvalitet

Yderligere oplysninger

Pris:kr25.44

Kategori:misc

SKU: w11759

Anmeldelser: