Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

100% Polyester af Høj kvalitet Satin, 100%Polyester.Alt for lette og elegante, Super let materiale, der ikke vil gøre du føler dig tung.One-size-fits-21-28 tommer hoved omkreds.Alt for let og elegant, svedbånd snøre til justering inde.Blomster, fjer ,mesh osv., og du kan dekorere den for dig selv.Solen-Undgå: transparent materiale at forhindre din hud mod ultraviolet lys fra solen, samtidig med at gå ud.Wide brim, Elegant og charmerende designet, Perfekt til at bære en fancy begivenhed, Kentucky Derby, kirke bryllup, ascot race, cocktailparty eller religiøse sammenkomster lejlighed.

Bemærk: hatten kan blive knust fladskærms under transport.Rengøring og vedligeholdelse: For første gang bruger, Varmt foreslår, at du bruger en hårtørrer til at trimme eller damp strygejern og-det ,sørge for, at de figurer, hat ser mere high-end og elegant.Rens Anbefale eller rengøre den med en våd klud, der er udslettet.Ikke vaske ofte.Vær venlig at lægge det i tørt og rent sted, hvis du ikke wea

Om Os

Vi har en drøm, en drøm om, at alle skal være sikker på at bære vores hatte med stolthed.En fantastisk kvinder, Hatte vil gøre du føler tillid til, og utroligt, for ikke bare at holde Charmerende heller ikke behagelig.Ja, det er den magt, store hatte, der kan bringe!

Vi er i stand til at tilbyde dig rabat eller flere elementer, hvis vi kan.

Vi har mange erfaring i at give Slip shopping for hver kunde, velkommen til at arbejde med dig.

Feedback

1,Hvis du har modtaget vores produkter, og også tilfreds med dem, kan du hjælpe til at give os positiv feedback.Vi vil meget påskønner det.

2. Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Vi vil også gøre det samme for dig, ASAP.Tak.

3. Tøv ikke med at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, indtil du er tilfreds.

Tags: logo solhatte, miro plakat, dog fodaftryk, guld kirke hatte elegante kvinder, mænd kentucky derby hat, grå pamelas, chaleco femininos, elegant hat til bryllup, formel hat, fascinator kvinder.

Sæson Sommer
engros rabat velkommen engros samarbejde
Element Type Solhatte
Lejlighed Daglige, ferie, Strand, Fest, kentucky derby, Kirke ,Bryllup , Race
Navn På Afdeling Voksen
Funktion Mode-og åndbar beskyttelse mod solen
Mærke WZRYTTL
Størrelse One size fit most women (approx. 56-59 cm)
Køn KVINDER
farve Rød, Hvid, Blå, Vin, Sort,
Klassisk Design Organza Blomster Fjer Slør Pryder, Farve Patchwork
Model-Nummer WB005
Mønster Type Patchwork
Materiale Polyester
Arrivable mængde Stort lager, er du velkommen til at købe
Drop shipping velkommen drop shipping samarbejde
Stil Formel

Tilføj en anmeldelse af varen

Kvinder Wide Brim Blomst Sommer, Sol Hat Organza Kentucky Derby Fascinator Hat Elegant Cocktail Party Kirke Bryllup Hat

Yderligere oplysninger

Pris:kr95.59

Kategori:Tøj Tilbehør

SKU: w11709

Anmeldelser: