Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Materiale: #5 Nylon 100% Brand Nye

ANTAL:20/40/60/80pcs

FARVER – lynlåse omfatter 20 forskellige farver,Hvis du køber farvede lynlåse, vil vi jævnt farver

STØRRELSE – Lynlås bredde:3 cm ,Lynlås net længde 40cm", samlede lynlås længde 43cm", de er lange nok for mange sy-projekter, som jeans, kjoler, nederdele, tasker, puder osv.Du kan også skære dem i den størrelse, du har brug for at lave tøj, tasker, pet tøj, poser, wristlets, og andre håndværk projekter

WKXFJJWZC dedikeret til at give forskellige pålidelige varer af god kvalitet med en overkommelig pris,

PRODUKT GARANTI OG KUNDESERVICE - Vi giver 48-dages pengene-tilbage-og 24-måneders garanti.Så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål

Forsendelse Vilkår

· Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du har tilbage i www.doggerklubben.dk.For at du kan få forsendelsen normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

· Vi kan sende de elementer i 2-6 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling.Hver parcel vil have et tracking-nummer til sporing.

· Gratis forsendelse, Vores standard forsendelse metode er Kina Post.Det tager normalt 10-25 dage til at ankomme til de fleste af landene.Men at nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af de ikke hyppige flyselskab eller inspektion af toldmyndighederne.

· Hvis du er presserende at få de varer eller Kina Post service dækker ikke dit land, kan du vælge ekspreslevering via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.I almindelighed, med UPS Worldwide Express Saver, kan du få forsendelsen i 1-3 hverdage efter, at vi sender ud forsendelsen, men det er dyrere, det Ved DHL, UPS, TNT, FEDEX, det vil tage 3-5 arbejdsdage, før du får shipment.By EMS, det vil tage 5-8 dage til din plads.

· Hvis du ikke får den varer over 30 dage, efter at vi sender ud for forsendelsen, bedes du kontakte os direkte.Vi vil være med dig for at løse sagen.Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.

Betaling

· Du kan betale os via www.doggerklubben.dk Spærrede gennem din Bank Card.Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter du har afgivet ordren.

· www.doggerklubben.dk Spærrede er en førende tredjeparts online betaling platform.Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online uden at udsætte dine kredit kort detaljer.Du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget forsendelsen.

· når du laver betalingen, vil din betaling blot overførsler til DEPOTET, ikke vores konto.Sørg venligst for at bekræfte ordren, når du modtager varer i god stand.

Returret

·Hvis varen er beskadiget, bedes du returnere dem inden for 10 dage for en udskiftning.Bedes du medtage følgeseddel.

· Inden for 5 dage, hvis varen ikke er kompatible, anvendelige eller beskadiget, men du er ikke tilfreds med dem, du har tilladelse til at returnere varen i deres oprindelige pakker og gode forhold for 100% restitution, ekskl forsendelse omkostninger og ekspeditionsgebyrer.

· Når afkastet er modtaget, vil vi sende tilbagebetaling til dig.

· Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for afkast, der er tabt under forsendelse.Send returvarer i passende emballage.

Feedback

· Hvis du ikke er tilfreds med nogen begrundelse, venligst e-mail os, inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du er tilfreds.Helt sikkert, vi vil efterlade en positiv feedback til dig og din slags hjælp.

· Hvis varen er leveret i løbet af ferien, fragt datoen vil blive forsinket.Hvis du er utilfreds, så transport tiden er forsinket, skal du ikke give os en negativ feedback til det, fordi det er ikke vores skyld.Venligst e-mail os, og vi vil kommunikere med den udtrykkelige virksomheden.

· Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du fik, du don?t glemme at forlade os positiv feedback og gode detaljerede sælgerbedømmelser.Den positive feedback er virkelig meget meget vigtigt for os!

· Din tilfredshed er vores højeste prioritet!

Tags: metal og lynlås, sæbe holder taske, hæklet metal, pvc-tote, sort lynlås, lynlås, black lace romper, YKK, låsning lynlås, Legering-Stik.

Model-Nummer 5
Lynlås Type Open-End
Materiale Plast
Funktion Auto-Lock
Mærke WKXFJJWZC
Bruger Sko
Plast Type Nylon

Tilføj en anmeldelse af varen

20-80pcs #5 Open-End 16 Tommer (40 cm) Nylon Spole Lynlåse til Syning Nylon Lynlåse Bulk 20 Farver

Yderligere oplysninger

Pris:kr63.70

Kategori:Tøj Sy & Stof

SKU: w11623

Anmeldelser: