Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Bullet Punkter:

1、Enkle, Nordiske Stil: Det er en meget enkel Nordisk stil, ved hjælp af naturlige elementer til at gendanne liv til natur og ro.Hånd-vævet træ-produkter kan bruges i alle rum eller kombineret med andre spejle til at skabe tema vægge.

2、Naturlige Materialer: Rene naturlige materialer, geometriske former, retro-inspirerede og neutral farve, træ-design, lugtfri, stærk og ikke let beskadiget.

3、Høj Kvalitet: spejlbilledet er glat uden forvrængning, billedet er klart og naturligt, er ikke let at oxidere, og ikke let at rust.

4、pladsbesparende og Smukt: Hang på væggen uden at optage plads.High-definition sølv spejl gør billedet klarere, mere bekvemt at bruge, og oplyser din skønhed.

5、Rengøring og Vedligeholdelse: Bare tør produktet af med en blød, fugtig klud.Velegnet til alle bordplader, der er egnet til din boligindretning, studio -, fest osv., for at gøre dit liv mere smagfuld.

Specifikation:

Materiale: træ-materiale

Vægt: ca 800g

Størrelse: ca 50cm/19.69 i diameter

Packing liste:

Væg Spejl* 1

Tags: rattan tapet, baroque solbrille, stå væg spejl, ika væg spejl, skuffe rattan indretning, foto spejle, indretning spejl, rattan tree decor, tændte rundt spejl, indretning spejl væg.

Størrelse
Model-Nummer Hængende Spejl
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form RUNDE
Vægt about 800g

Tilføj en anmeldelse af varen

Væg Spejl Håndlavede Naturlige Rattan Spejl Dekoration

Yderligere oplysninger

Pris:kr220.72

Kategori:Home Decor

SKU: w11512

Anmeldelser: