NetEnt jackpots hører til de helt store

NetEnt jackpots hører til de helt store

Det er meget forskelligt, hvor meget du kan regne med at hente hjem når du vinder på de forskellige online gaming sider, der findes på nettet. På nogle spil er der stor sandsynlighed for at vinde, hvor det på andre spil er mindre sandsynligt, at du vinder, men dog har du en større potentiel jackpot du kan vinde. Tidligere var det kun med de klassiske jackpot spil, at man kunne regne med at vinde meget. Det er ændret nu til, at der også er mange online spil hvor du kan få nogle store gevinster hjem. Det er blandt andet tilfældet med NetEnt jackpots, som kan give nogle rigtig store præmier.

Fra lokale til netværk med NetEnt jackpots

NetEnt jackpots er præmier, som du kan vinde hvis du spiller på forskellige slags spilleautomater. For der er her tale om et netværk, som består af mange forskellige spil, som du kan finde på mange forskellige sider. Nogle af de spil, som kendetegner netop NetEnt jackpots, er Arabian Nights, Mega Fortune Dreams og Hall of Gods, som allesammen er nogle yderst populære spil, som rigtig mange spiller rundt omkring i verden. Alle de spil, som er under ‘paraplyen’ NetEnt er såkaldt progressive spil. Det vil sige, at for hver en indsats, der bliver betalt går der en vis procentdel til den større pulje, som man potentielt kan vinde.

Det er der ikke noget mærkeligt ved da det altid har været sådan. Dog er det blevet muligt at ende med en potentielt større pulje end det var engang. For tidligere var spil blot lokalt progressive. Et eksempel herpå er en spilleautomat på et værtshus, hvor man kan vinde hele præmien, som er blevet samlet sammen på grund af alle dem, som har spillet. Det er lidt anderledes end NetEnt jackpots, som ikke er lokalt progressivt. For i og med, at de dækker over så mange spil, så vil det sige, at jackpotten og præmien bliver væsentligt større da der kommer procenter i puljerne fra samtlige af de spil, som hører under NetEnt jackpots.

NetEnt jackpots kan sætte rekord

Der er mange, som pludseligt lærte NetEnt jackpots at kende fordi, at netop NetEnts gaming gjorde, at en skandinavisk mand blev yderst glad. Han spillede for hvad der svarer til cirka 2 danske kroner og han endte med at vinde over 100 millioner kroner. Dette var kun muligt fordi, at det var en NetEnt jackpots han vandt. Puljen var blevet så stor fordi, at der bliver lagt penge i puljen hver gang en person spiller på et af de mange spil, som hører under NetEnt.

Det var spillet Mega Fortune, som gjorde, at manden vandt da det var netop dette spil han spillede. Faktisk var præmien så stor, at den kom i Guinness Rekordbog fordi, at der aldrig nogensinde før havde været så stor en udbetaling på en online spilleautomat. Det gode ved disse spil er, at du ikke behøver at spille for særlig mange penge før du har chancen for at vinde en stor præmie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *