Køb dine flybilletter til Thailand nu – og vær sikker på at komme af sted

Køb dine flybilletter til Thailand nu – og vær sikker på at komme af sted

Danmark er skønt og smuk på mange fronter – men dejlige sommerdage er begrænsede. Hvis du – som tusinder af andre, er træt af denne triste, gråvejr og frostgrader, så bør du også stærkt overveje en tur til Thailand.  Thailand er til dig, der gerne vil mærke den friske vind. Thailand er til dig, der gerne vil have vinden skal blæse igennem håret – ligesom i film. Thailand er til dig, der længes efter at gå på varme strande, til dig der længes efter sandkorn mellem tæerne. Thailand er til dig, der gerne vil have mere farve på kroppen. Thailand er til dig, der længes efter solens varme stråler.

Hvis du stadig ikke har købt din billet – så gør det nu, vær sikker på at komme af sted. Husk de gode pladser og de mest populære og kendte hoteller bliver booket hurtigt.

Se priser på: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/

Thailand, kun charterferie?

Hvis du tror, at Thailand kun er for familier der tager på charterferie eller single mænd, der tager der ovre for at finde kærligheden – så tager du fejl. Thailand er meget mere. Thailand er særlig interessant fordi landet på intet tidspunkt har været koloniseret, som de andre lande i regionen. Hvilket betyder også at landet har bevaret deres egen kultur. Landet er et kongedømme. De fleste der rejser, kombinerer deres rejse med en tur fordi nabolandene, som er ligeså eksotiske – Burma, Laos, Cambodja og Malaysia.

Thailand er også en tur i historien – urtiden. Der er fundet spor af noget der ligner menneske skelet, som forskere mener, er omkring 40.00 år gamle. Så hvis du er til noget kultur, arkitektur og det antropologiske så er Thailand helt klart din næste rejse destinations. Slip din indre eventyrlyst fri og oplev verden.

Den odenseanske verdenskendt forfatter, H.C. Andersen, er kendt for citatet ”At rejse er at leve.” Efter mange år efter hans tid, kan vi i dag konstatere at det er rigtigt. At rejse er at leve, du får indblik i nye kulture og levemåder. Der findes mange måder at leve på, dine rejser giver dig forståelse for andre menneskers valg. Du bliver mere tolerant og forstår bedre hvorfor andre mennesker tænker som de gør – du kan se, at individets tanker hænger sammen med opvækst, kultur og socioøkonomiske situation.

Hvis du køber dine flybilletter til Thailand allerede i dag kan du være sikker på at få en på opleveren. Du vil opleve en ny og til dels fremmed madkultur. Du vil opleve Safari World og få en tur i Thailands vilde og dyriske natur, hvor en tiger eller løve lige hilser. Du vil se noget kultur – meget kultur, hvis du også vælger at tage forbi et af de mange templer landet har.

Hvis du har interesse for kultur, religion, sociologi, antropologi eller filosofi så er Thailand paradis for dig – hvis du er studerende, kan du få inspiration til dit bachelorprojekt eller speciale. Du kan også blive fristet til at tage et semester i udlandet.

Køb dine flybilletter allerede nu – og kom af sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *