Asics håndboldsko – optimal støtte til fødderne

Asics håndboldsko – optimal støtte til fødderne

Når man siger Asics, kommer mange nok til at tænke på gode løbesko, som Asics jo netop også er kendt for. Og har været leveringsdygtig af i mange år. Men også inden for håndboldsko er Asics altså rigtig godt med. Det gælder både inden for det teknologiske, der sikrer fantastisk komfort i form af stødabsorbering, men også i forhold til mode.

Håndbold er en fantastisk sportsgren, der dog stiller store krav til skoene, på grund af de mange afsæt og opbremsninger i løbet af en træning/kamp. Før i tiden har der ikke været så god stødabsorbering i håndboldsko, hvilket kunne få håndboldspillere til at bruge løbesko til håndboldtræning, da der var mere stødabsorbering i. Dette kunne dog komme til at resultere i skader, eksempelvis knæskader, da løbeskoene jo er konstrueret særligt til løb – ikke håndbold.

Det vigtige ved håndboldsko

Det, der er særligt brug for ved håndboldsko, er stødabsorbering i både hæl og forfod – kombineret med ordentlig støtte. Der er brug for støtte og stabilitet, når man spurter rundt på håndboldbanen og vender rundt mange gange. Udover den stødabsorbering, der helst skal være der, når man sætter i spurt og bremser hårdt op et utal af gange i en kamp. Den stødabsorbering, der er i Asics håndboldsko, er Gel – en særlig teknologi, der giver optimal stødabsorbering i hæl og forfod.

Derudover er håndboldskoene – i forhold til løbeskoene – ikke så høje i sålen, hvilket gør håndboldskoene bedre egnet til at vende rundt. Mere stabile ved side-til-side-bevægelser, så man ikke så let vrider om og kommer til skade med knæ og ankler. Derudover har skoene en virkelig god mellemsål af skummateriale, der er med til at gøre skoene stabile og stødabsorberende. Dette, samt andre fordelagtige detaljer, er med til at skabe Asics håndboldsko.

Den rigtige kombination

På den måde har man alt i alt en virkelig god kombination af hensigtsmæssige materialer, der samlet giver nogle super gode håndboldsko. Men også de bliver, ligesom alt andet godt udstyr, efterhånden slidt, når man bruger dem flittigt. Derfor er det også vigtigt at holde øje med, hvornår ens håndboldsko er færdige. Så begynder man at mærke, at man bliver mere øm end normalt, når man har trænet, eller hvis skoene begynder at føles mere ustabile, kan det være tid. Tid til at se efter, om ens sko trænger til udskiftning.

Men når det så er sagt, er der potentielt rigtig mange gode håndboldkampe og oplevelser i et par Asics håndboldsko. Hvis blot man behandler dem ordentligt og desuden lader dem hvile sig, når de har været i brug. De har nemlig også behov for at restituere for at komme tilbage til deres rigtige form.

Moderigtige er skoene også – farver og design bliver fornyet fra år til år. Mens teknologien er den samme gode. Man kan eksempelvis se mere om skoene på sport-net.dk og blive inspireret. Måske er det ved at være tid til at få sig et par nye, gode sko, der er særligt godt egnet til håndbold? Så er løsningen muligvis Asics.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *